Butiken upphör 18 december 2015

Hej!
Nu är allt äntligen klart och vi har landat med alla nyheter.

Vi har nu sålt fastigheten där vi idag huserar vår verksamhet så den 1 februari tar nya ägare över. Annalisa kommer att trappa ner brodyrverksamheten till mindre skala och sköta den hemifrån, där företaget en gång startade. (så vi kommer finnas kvar i Boden men minskar på försäljningsdelen).

Butiken och tygförsäljningen kommer att upphöra.
Vi kör utförsäljning från måndag 23/11 till fredag 18/12 och stänger sedan butiken.

Vi har därför utförsäljningsrabatt, 20% på nästan hela sortimentet av tyger(gäller ej lyxminky, frotté, brodyrbeställningar, sybehör och hemtextilsprodukter men de är uppmärkta i butiken).

Webshoppens abonnemang löper ut torsdag 17/12 och vi har valt att inte förnya den, så utförsäljningen upphör en dag tidigare där.

Alla redan nedsatta priser från veckans vara ligger kvar så det är ett kanontillfälle att fylla skåpen och ladda för en lång sy-vinter.

Både jag och Annalisa tycker att det har varit en fantastiskt rolig och lärorik resa under dessa år med butik men man ska sluta på topp heter det ju :)
Vi ser fram emot ett lite lugnare tempo och det ska bli spännande att börja ett nytt kapitel under nästa år.

Butiken har extra öppet under denna tid så öppettiderna är vardagar 10.00-17.30.
Kram på er!
Ellinor & Annalisa

ps) vi återkommer efter nyår med ny adressinfo m.m. Vi är dock kvar här på Gamla Lulevägen 4 under hela januari men då kommer vi ägna tiden åt att packa ner allt som ska med till nya lokalerna.

 

2015-10-20 17.20.52

Leave a Reply