Archive for December 2015

Julen 2015 + extra öppettider butiken

December har bara rusat fram och nu står vi här – dagen då vi tänkte gå på lite julledighet. Tidsplanen har hållt någorlunda och snön singlar ner utanför fönstret så jag antar att det är dags att inse att julafton är i nästa vecka. (även om det känns som max oktober, jag menar – tiden kan inte gå så här fort! :) )

Vi har fått många frågor om vad som händer sen, efter nyår då vi bytt lokaler och jag vet i ärlighetens namn inte vad jag skall svara.

Vi huserar idag på 350 kvm lokal och dit flytten går är det bara en bråkdel av den ytan. Så steg ett blir att packa ner alla grejer vi behöver för vidare brodyrproduktion och flytta över det till nya lokalen. När allt sådant är på plats så ser vi om det finns plats över för eventuell tygförsäljning men i dagsläget så törs vi inte lova något. Det är därför vi börjar med att sälja ut det som finns i hyllorna.
Flyttlasset går under januari hem, där Annalisa en gång startade företaget. Tanken är att minska lite på farten och hitta en lagom nivå. Företaget kommer alltså finnas kvar men i mindre skala.

Dessa år har varit en fantastisk resa som vi för allt i världen inte skulle vila vara utan. Vi har träffat så många fantastiska människor, lärt oss så mycket nytt och fått minnen och vänner för livet.

Vi har in i det sista hoppats på att någon annan skulle ta över stafettpinnen med tygerna och butiken då vi haft en del intressenter.
Vi har ett bra koncept och butiken bär sig definitivt ekonomiskt men vi har längtat efter förändring en tid. Då vi sett detta som ett teamwork och tillsammans har vi kommit fram till att detta var den smidigaste lösningen då vi har lite olika önskemål och framtiden.

Vi vet dock i dagsläget att vi har fortfarande en hel del tyger kvar.

Vi kommer köra lite extra öppet i butiken i mellandagarna/början av januari när vi ändå är här och börjar packa ner prylar.

Funderar ni över något något så hör gärna av er, det kan dock ta lite längre tid att få svar under julhelgen för då tänkte vi sova i soffan när vi försöker se gamla repriser på tv, käka choklad och planera nya syprojekt i tankarna.

 

Varje år så donerar vi en summa pengar istället för att skicka företagsjulklappar till kunder och medarbetare. I år har vi valt Ung Cancer som mottagare.

Vi hoppas att pengarna ska hjälpa unga människor och anhöriga under en jobbig period i livet.

 

Med önskan om en god jul, oavsett hur ni tänkt fira den.

Ellinor & Annalisa

 

Extra öppettider butiken

Måndag 28 dec           12.00-16.00

Tisdag 29 dec              12.00-16.00

Onsdag 30 dec            12.00-16.00

 

Måndag 4 jan              12.00-16.00

Tisdag 5 jan                 12.00-16.00

Trettondagsafton        stängt

Torsdag 6 jan              10.00-17.00

Fredag 7 jan                10.00-17.00

 

Måndag 11 jan            10.00-17.00

Tisdag 12 jan              10.00-17.00

Onsdag 13 jan             10.00-17.00

Torsdag 14 jan            10.00-17.00

Fredag 15 jan              10.00-17.00

 

Är det så att vi har helt tomma hyllor sista dagarna så stänger vi tidigare men i sådant fall så kommer vi annonsera om detta på vår hemsida och på facebook.