Hemtextil

Julen 2015 + extra öppettider butiken

December har bara rusat fram och nu står vi här – dagen då vi tänkte gå på lite julledighet. Tidsplanen har hållt någorlunda och snön singlar ner utanför fönstret så jag antar att det är dags att inse att julafton är i nästa vecka. (även om det känns som max oktober, jag menar – tiden kan inte gå så här fort! :) )

Vi har fått många frågor om vad som händer sen, efter nyår då vi bytt lokaler och jag vet i ärlighetens namn inte vad jag skall svara.

Vi huserar idag på 350 kvm lokal och dit flytten går är det bara en bråkdel av den ytan. Så steg ett blir att packa ner alla grejer vi behöver för vidare brodyrproduktion och flytta över det till nya lokalen. När allt sådant är på plats så ser vi om det finns plats över för eventuell tygförsäljning men i dagsläget så törs vi inte lova något. Det är därför vi börjar med att sälja ut det som finns i hyllorna.
Flyttlasset går under januari hem, där Annalisa en gång startade företaget. Tanken är att minska lite på farten och hitta en lagom nivå. Företaget kommer alltså finnas kvar men i mindre skala.

Dessa år har varit en fantastisk resa som vi för allt i världen inte skulle vila vara utan. Vi har träffat så många fantastiska människor, lärt oss så mycket nytt och fått minnen och vänner för livet.

Vi har in i det sista hoppats på att någon annan skulle ta över stafettpinnen med tygerna och butiken då vi haft en del intressenter.
Vi har ett bra koncept och butiken bär sig definitivt ekonomiskt men vi har längtat efter förändring en tid. Då vi sett detta som ett teamwork och tillsammans har vi kommit fram till att detta var den smidigaste lösningen då vi har lite olika önskemål och framtiden.

Vi vet dock i dagsläget att vi har fortfarande en hel del tyger kvar.

Vi kommer köra lite extra öppet i butiken i mellandagarna/början av januari när vi ändå är här och börjar packa ner prylar.

Funderar ni över något något så hör gärna av er, det kan dock ta lite längre tid att få svar under julhelgen för då tänkte vi sova i soffan när vi försöker se gamla repriser på tv, käka choklad och planera nya syprojekt i tankarna.

 

Varje år så donerar vi en summa pengar istället för att skicka företagsjulklappar till kunder och medarbetare. I år har vi valt Ung Cancer som mottagare.

Vi hoppas att pengarna ska hjälpa unga människor och anhöriga under en jobbig period i livet.

 

Med önskan om en god jul, oavsett hur ni tänkt fira den.

Ellinor & Annalisa

 

Extra öppettider butiken

Måndag 28 dec           12.00-16.00

Tisdag 29 dec              12.00-16.00

Onsdag 30 dec            12.00-16.00

 

Måndag 4 jan              12.00-16.00

Tisdag 5 jan                 12.00-16.00

Trettondagsafton        stängt

Torsdag 6 jan              10.00-17.00

Fredag 7 jan                10.00-17.00

 

Måndag 11 jan            10.00-17.00

Tisdag 12 jan              10.00-17.00

Onsdag 13 jan             10.00-17.00

Torsdag 14 jan            10.00-17.00

Fredag 15 jan              10.00-17.00

 

Är det så att vi har helt tomma hyllor sista dagarna så stänger vi tidigare men i sådant fall så kommer vi annonsera om detta på vår hemsida och på facebook.

Julfrotté 2015

Idag har det kommit en rykande färsk leverans av badlakan inför jul.

Det är den perfekta julklappen till nästan alla.

Ett badlakan med namnbrodyr på – perfekt till gymnastiken, skolan, träningen, i badrummet m.m.

Vi har samarbetat med vår leverantör i över 10 år, just för att deras frotté har en underbar kvalité. Den håller sig lika fin år efter år och är dessutom öko-texcertifierad så den är garanterat giftfri vid framställning. Perfekt för både stora som små kroppar.

Färgerna som har kommit in är royalblå, svart, nougat, ljusgul, mörklila, grå, turkos, ceriserosa och äppelgrön.

De kostar 250 kr/st.

Välkommen in i butiken för att beställa din julklapp, eller kontakta oss på mail om du bor utanför stan. Vi skickar gärna din beställning.

frotte 2015

Exempel på broderade badlakan

Exempel på broderade badlakan

Butiken upphör 18 december 2015

Hej!
Nu är allt äntligen klart och vi har landat med alla nyheter.

Vi har nu sålt fastigheten där vi idag huserar vår verksamhet så den 1 februari tar nya ägare över. Annalisa kommer att trappa ner brodyrverksamheten till mindre skala och sköta den hemifrån, där företaget en gång startade. (så vi kommer finnas kvar i Boden men minskar på försäljningsdelen).

Butiken och tygförsäljningen kommer att upphöra.
Vi kör utförsäljning från måndag 23/11 till fredag 18/12 och stänger sedan butiken.

Vi har därför utförsäljningsrabatt, 20% på nästan hela sortimentet av tyger(gäller ej lyxminky, frotté, brodyrbeställningar, sybehör och hemtextilsprodukter men de är uppmärkta i butiken).

Webshoppens abonnemang löper ut torsdag 17/12 och vi har valt att inte förnya den, så utförsäljningen upphör en dag tidigare där.

Alla redan nedsatta priser från veckans vara ligger kvar så det är ett kanontillfälle att fylla skåpen och ladda för en lång sy-vinter.

Både jag och Annalisa tycker att det har varit en fantastiskt rolig och lärorik resa under dessa år med butik men man ska sluta på topp heter det ju :)
Vi ser fram emot ett lite lugnare tempo och det ska bli spännande att börja ett nytt kapitel under nästa år.

Butiken har extra öppet under denna tid så öppettiderna är vardagar 10.00-17.30.
Kram på er!
Ellinor & Annalisa

ps) vi återkommer efter nyår med ny adressinfo m.m. Vi är dock kvar här på Gamla Lulevägen 4 under hela januari men då kommer vi ägna tiden åt att packa ner allt som ska med till nya lokalerna.

 

2015-10-20 17.20.52

Kampanjpriser i butik och webshop.

Hej Hej!

Vi har just nu många fina erbjudanden i vår tygbutik både i fysisk butik och i webshop.
Vi uppdaterar med nya fina erbjudanden varje fredag som gäller för nästkommande vecka.

Shoppen hittar ni här: www.b-brodyrhome.se
Till vänster, högst upp i menyn hittar ni en ikon för veckans vara.

Butiken är som vanligt på Gamla Lulevägen 4 i Boden.

Trevlig helg!